1. 
Z rezervacijo potrjujete, da ste si ogledali najine fotografije na spletni strani in ste seznanjen s ponudbo oziroma cenikom.
 2. 
Ob rezervaciji termina se poravna akontacija v višini 50 EUR, s katero si zagotovite termin fotografiranja.

 3. Stroški prevoza na izbrano lokacijo so do 40 km merjeno iz Kranja, vključeni v ceno vsakega paketa. Vsak dodatni kilometer se zaračuna z 0,37 EUR.
 4. Termin fotografiranja je mogoče enkrat prestaviti, če naju o tem pisno obvestite najmanj 24 ur pred fotografiranjem. V kolikor se termin prestavi dvakrat, plačilo rezervacije zapade.

 5. V kolikor naročnik odpove fotografiranje zaradi neupravičenih razlogov, se vplačana akontacija ne vrne.

 6. Fotografa si pridržujeta pravico, da datum fotografiranja prestavita zaradi bolezni, slabega vremena ali drugih nepredvidljivih dogodkov.
 7. 
V primeru okvare in kraje fotografske opreme fotografa nista odgovorna za nastalo škodo. V tem primeru se naročniku v celoti povrne vplačilo akontacije.
 8. Računalniško obdelane fotografije bodo v spletni galerij na voljo do 30 delovnih dni po izvedenem fotografiranju.  Dostop do spletne galerije bo omogočen 14 dni. Vse obdelane fotografije se bodo hranile v arhivu 1 leto po fotografiranju, ostale neobdelane pa se bodo izbrisale v 60-ih dneh po objavi spletne galerije.
 9. 
Ko oddate naročilo in plačate digitalne fotografije ali produkte, zamenjave ali povračila niso več možna. Ker gre za produkte izdelane po naročilu, reklamacije niso možne. Če izdelek prejmete poškodovan, nam to pisno sporočite v 48 urah po prevzemu.

 10. Kreativna pravica: izbor najlepših fotografij in njihova obdelava je predmet naše kreativnosti in umetniškega navdiha, zato reklamacije niso možne. RAW ali neobdelanih datotek ne izdajamo, saj se ne smatrajo za dokončan izdelek. Dodatna obdelava se plača posebej (10,00 €/fotografijo).

 11. Informacije o cenah in produktih lahko pridobite v Ceniku in na spletni strani. Če imate kakršno koli vprašanje glede izbranega produkta, prosimo vprašajte pred oddajo naročila. 
 12. Naročeni produkti bodo izdelani v največ štirih tednih. Ko bodo prispeli, vas o tem obvestimo preko telefona ali el. pošte. Če produktov ne boste uspeli prevzeti osebno, vam jih lahko pošljemo na vaše stroške.

 13. Glede na neznano življenjsko dobo digitalnih nosilcev podatkov, priporočamo dodatno arhiviranje digitalnih fotografij ali tisk fotografij. Ne odgovarjamo za izgubo podatkov.

 14. Podjetje Tina Kacin s.p., družinsko in poročno fotografiranje se v primeru morebitne škode ali poškodbe tekom fotografiranja odvezuje vse odgovornosti.
 15. Vse fotografije so avtorsko delo fotografov. Pridružujemo si avtorsko pravico do vseh fotografij, tudi prodanih v natisnjeni obliki (foto knjiga, fotografija na platnu,…). Uporaba fotografij naročnika je omejena le za osebne, nekomercialne namene. Fotografij se ne sme uporabljati za prodajo ali pripisovanje tretji osebi.